top of page

FREDRIK HEDLUND & GUDMUNDSÄTRA GÅRD

Utanför Gudmundsätra gård rinner Västerdalälvens kristallklara fjällvatten, Sveriges tredje längsta älv, välkänd för sitt rika fiskevatten och kulturhistoriska värde för den lokala befolkningen.

I fornsvenskt tungomål även kallad Liuran, ett ord som betyder ”ljus och klar” och som därtill namngett flera orter i trakten. Här bor, lever och arbetar Fredrik Hedlund med hjälp av de förutsättningar som den svenska naturen erbjuder. Med brinnande passion för mathantverk och närproducerade råvaror har han skapat dessa unika produkter.

Fredrik Hedlund är Olympisk mästare i Matlagning med kocklandslaget och övergripande kökschef på Jonas i Sälen restauranger. Han har medverkat och tävlat i svenska kocklandslaget åtta år i rad och tillsammans med andra svenska kockar vunnit totalsegern och samtliga grenar vid matlagnings-OS i Tyskland 2012.

Läs mer om vår produkt eller ta kontakt med oss.

bottom of page